|
|||||||
| Hoşgeldiniz: |
| Forumu Görmek için Kayıt Ol |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Yeni Geldim Daha...
|
![]() Akkiraz Muhabbet Türküleri Sabahat Akkiraz - bende bir insan oğluyum. Savaş Gövtepe - aşkın ateşi. Serpil Alaçayır - kalk gidelim deli gönül. Ahmet Dumlıpnar - kolların boynuma dola sevdiğim (uzun hava). Duygu Rüzgar - dost bildiğim ele döndü. Erol Parlak - bir gönüle aşk girince. Tülay Özer - el ne bilir. Cemal Akkiraz - ikrar-ı insan. Kerim Yağcı - yaram sızlar ağrır başım. Sabahat Akkiraz - gülüm naçar ağlama. Tuncay Balcı - dertlinin derdi bilinmez. Fadime Akpınar - dertli kervan. Telli Kılıç - güldür gül. Mustafa Yazgan - şu dünyada nice yüzler güldürdüm (uzun hava). Sevim Coşkun - gelmesin ey dost. Mazlum Çimen - ana cemden gelen güzel. Devrim Kaya Türenç - aşağıdan gelir omuz omuza. İlke Türkdoğan - yüce dağ başına. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda Ali Sezer & Kalender Sezer (Erenlerin Divani) Merhaba Demeyin Erenlerin Divani Sahip Olamazsin Kalk Gidelim Turkulere Sor Gurbet Ellerinde Tembel Olma Zerrece Amani Vermedin Kula Nazina Kurban Olayim Yoruldum Guzel Bana Sevda Derler Dilber RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Mukim Tahir - Kel Hamza - Bekci Bakir - URFANIN ÜC MÜZIK USTASI 1 Kislalar Doldu Bugün Diyarbakir Bu Mudur Urfa Daglarinda - Ali Turkusu Aya Bak Yildiza Bak Askin Ne Derin Yareler Acti Cigerimde Adanalim Esmer Olur Yan Bakar Duman Duman Olmus Mendil Baglarim Yandan Kirmizi Gül Goncasini Aman Fatma Etme Naz Ne Hos Olur Mahpushane Havasi Ay Dogar Asmak Ister Ayaginda Kundura Hüsnün Senin Ey Dilber Elleri Pambug Kapuyu Calan Kimdir Yaram Sizlar Kirmizi Kurdele Abdo'nun Odasi Carsida Nise Havayi Deli Gönül Bu Pinar Esme Pinar RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Mukim Tahir - Kel Hamza - Bekci Bakir - URFANIN ÜC MÜZIK USTASI 2 Muradi Böyle Bu Yoldan Hanim Gecer Bende Mecnundan Fuzun Asiklik Istidadi Var Aglarim Gülenim Yok Mezarimi Yol Üstüne Kazsinlar Bi Tanem Urfa'nin Daglari Dardir Gecilmez Hüsnün Senin Ey Dilber Nadide Kamer mi Isfahandir Asli Bizim Elimiz Daglar Basi Kisladi Söyleyin Su Bülbüle Bir Kara Kas -Ben Bu Dagin Agaciyam Yerde Yanim Ah Niceler Talibi Feyzi Muhabbet Olmak Isterler Caya Indim Agladim Sakin Terk-i Edepten Kuyi Mahbubu Hudadir Bu Ya Rabbi Bil Mustafa Bellig Mekasidena Ey Gül Bilmezdim Estere Bindim - Ordumuz Mus'a Dayandi Buradan Bir Atli Gecti Havayi Deli Gönül 1 Tamburam Rebap Oldu RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Gültekin Gönülacar (Bagliyim Sana) Biz Ki Gönül Sultaniyiz Gel Beriye Hastane Önünde Incir Agaci Bagliyim Sana - Remix Gel Guzelim Gel Bir Düsersin Bir Kalkarsin Bagliyim Sana Dert Hamali Kime Yanarim Dönelim Dostum Ne Bilem Bu Benim Kalbim RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Asik Ali Cinar (Cirkine Vermisler) Vefasız Dost Almanya'ya Gideli Yüce Dağ Başın da Armut Ağacı Ilgıt Esen Seher Yelleri Nerdesin Kader Seher Yeli Uyur İdik Uyardılar Dereler Çoştumu (U.H) Bir Dilegim Vardı Seher Vakti Beni mi Buldun Kandildeki Nura Geldim RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Songül Aysun (Yalanci Ciktin) Yalanci Ciktin Bayramim Ol Gönül Bilemezsin Mendilli Limin Daglar Hele Zalim Aglatma Yar Kiralik Dünya Aman Derdo Kirvo RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Nilgün Arman (Kozan Dağı) Al Fadimem Bağdatlı Ceviz Oynamaya Geldim Dol Karabekir Dol Fincanı Taştan Oyarlar Karadır Kaşların Kozan Dağı Kütahyanın Pınarları Menekşe Koymuşlar Şu Uzun Gecenin RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Seza Kirgiz (Yollari Almislar) Bir Yigit Gurbete Gitse Bulbulum Altin Kafeste Daglar Seni Delik Delik Delerim Eklemedir Koca Konak Hastane Onu Iki Keklik Kizilciklar Oldumu Seher Vakti Uykudamisin Sevgili Yarim Yemenimin Oyasi Zahidem - by SevdaTreni Yollari Almislar RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Şinasi (Sen Türküsün) Züğürt Kaldık Yaşama Bağlayansın İlkbahar Vurgunu Bir Öğretmen Reklamlar Kalbim Çarpıyor Yanımda Olsaydın Sen Türküsün Eskişehir İçinden Beyaz Güvercin Askerlik Türküsü Alişim RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda Şark Tara Jaff (Malan Bar Kır) Rojda (Le Le Rıhe) Metin Kemal Kahraman (Turnam) Mizgîn Tahir(Xeftano) Faramarz Aslani (Ageh Yek Rooz) Şevval Sam (Elgajiye) Serya (Le Le Wane) Ednan Kerim (Henasey Asiqan) Paula Darwish (Ela gözlüm) Sayat Nova (Mayrig) Dengbej Ewasha (Lavıj - Ağıt) Ezidiler (Ez Keçikek Zerdeşti Me) Lawk u Hairan (Nazley) Temo (Siltane) Leman Sam (Bingöl) Nazé & Newroz (Hélbene) Aytekin Ataş (Mecnunum) Ahmad Zahir (Ai jani man aziza) Zuber Salih (Mele Ciziri) Nersik Ispiryan (İm khorodig yar) Burhan (Lemin Menal) Gülistan Perwer (Bibar Barane) http://rapidshare.com/files/265201610/__350_ark.rar Şifre : dussokagi ![]() Muharrem Ertas (Basimda Altin Tacim) Yeni Geldim Dinek Dagi Basimda Altin Tacim Deniz Dalgasiz Olmaz Kirat Bozlagi Kismet Kalkti Su Daglar Ulu Daglar Tor Sahin Misali Bülbül Asagidan Kalkti Yarab Kime Yalvarayim Bâd-i Sabâ Karanfil Suyu Neyler Neyleyim Yalan Dünya Evlerinin Önü Marul RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda Nusret Summanioglu (Deyisler - Turkuler) Ne Cikar Hasrette Bir Kulun Olur Gonul Perisandir Devri Alemde Kullarin Halleri Bulbul Hasret Kalmis Vatana Kubbeyi Sinemde Nazli Yardan Name Gelmis Seggah Alemi Seyran Eylerken Bulbul Dalinda Degil Gozyaslarimdan Usandim RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Burdurlu Hafiz Rıza Yağız (Taşa Verdim Yanımı) Şekeroğlan Al devesi mor çiçek Denizin dibinde Giderim giderim Güllük dağı Hatçem çıkmış gül dalına Ötmesin bülbüller (Bozlak) Oy mineler mineler Sevsem bir başka (Gazelli) Taşa verdim yanımı Zeynelim RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Naide Polat (Viy Baboo) Viy Baboo Arıyorum Dosta Düşmana Kime Kin Gittinde Giydin Alları Vay Gülüm Yolda Güller Hele Dadaş Hoşmusan Ela Gözlü Pirim Geldi Gidiyorum Bu Viran Şehirden Yar Yüzüme Bakaysın Vit Baboo RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Akkiraz Muhabbet Türküleri Sabahat Akkiraz- Bu yarayı dosttan aldım Mustafa Özarslan-Beyler dersinden aştı gediği Fırat Başkale-Kapıyı çalan kimdir Cengiz Özkan-Karlıo dağlar u.h Cemal Akkiraz İlknur Kaplan - Nerdesin Savaş Gövtepe-Kula kulluk yakışırmı Emrah Mahzuni-Değilmi İlkay Akkaya-Yolumuz gurbete düştü Tuncay Balcı-Belolmaz Fadime Akpınar-Yattım gurbet elde Emrah Mahzuni-Sen yaralı ben yaralı Sabahat Akkiraz-Duaz imam İsmail İlknur -Eylen yolcum Mustafa Özarslan-Mecnun oldum U.H Adem Aslandoğan-Baş perdeden RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Güner Aslan (Beni Sormaya Gel) Al Dediler Anadolum Bir de Benden Dinleyin Dayanamam Eleman Hü Dedik Olsun Sormaya Gel Suna Gelin Uçan Kuşlar RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Hüsnü Arıkan (Bir Yanlizlik Ezgisi) Ağıt Kederin Kardeşiyim Bir Yalnızlık Ezgisi Denizin Kıyısında Hikayemiz Nereye Uçar Turnalar Promete Sakız Ağacı Sevda Pınarı Yeniden Başlamalı Yeniden Yaşamak Şakaya Gelmez RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Hasan Erdogan (Neyim Kaldi & Dara Düstüm) Deli Ettiler Ya Pirim Dara Düştüm Güle Nergize Kısa Bahar Dedik Aşiret Göç Etmiş Garip Ömrümün Başım Dertte Neyim Kaldı Zalim Felek Hangi Kalemle Yazmış Sevdalım Aslı mısın Yağdı Bir Kar Döne Döne Köyüme Dönem mi ? RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Mehmet Bozdoğan (Bu Nasıl Çile) Dertlerim Gece Baslar Gel Guzelim Seviselim Aglar Gezerim Kucukten Gormedim Ana Kucagi Gel Be Dilber Perisan Hallerim Bulut Kat Kat Olmus Kara Uzum Tanesi Ezo Gelin Baca Baba Barhana Sana Gelmek Istiyorum Sensiz Hayat Maras Alti Yazimi Kisa Cevirdin Meyro RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Asık Ali Dogan (Ne Ettin Felek Kardeslerimi) Can Kurtaran Kemal Dervis Yukle Babam Halka Yukle Deli Deli Unutma Dunyada Muradimi Almadim Gecim Ha Gecim Hangi Yuzle Ben Yurdumda Gezeyim Isci Gardasim Mahsuni Nettin Felek Gardaslarimi Ozledim Ozledim Koyum Ben Seni Sunam Yavrum Ben Seni Ozledim Ogretmenim RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Necla Akben (Yarim Icin Ölüyorum) Bahcelerde Üzerlik.mp3 Bu Kala Tasli Kala.mp3 Güle Ciktim Gülmedim.mp3 Kacma Kurban Oldugum.mp3 Madrovadan Ciktim.mp3 Merdivenin Altinda.mp3 Muallim.mp3 Nazmiyem.mp3 Ne Aglarsin.mp3 Oy Leyli.mp3 Seher Seher.mp3 Seher Yeli.mp3 Sökün Ayi Geldi.mp3 Yandirdin Kalbimi.mp3 Yarim Icin Ölüyorum.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Kina Gecesi Turkuleri Karanfil eken bilir Su siziyor Diyarbekir bu mudur Ardahanin yollarinda Ekin ektim collere Evlerinin onu Karayer karayerde Agri dagindan uctum Elinde oya Asmalidir evimiz/Ay bulutta Haram sudan atladim Kaleden kaleye sahin ucurdum Yogurt koydum dolaba RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Ikizler Ikilisi (Pop Folk) Dert Yagmuru.mp3 Haci Bektas.mp3 Hü Hü.mp3 Sen Bir Ceylan Olsan.mp3 Sorun Hele Bütün INsanlardan.mp3 Sultan Suyu.mp3 Yerin Degildir.mp3 Yürüyorum Dikenlerin Üstünde.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Ali Şafak (Yüreğinde Duy) Bana Tabib Getirmeyin Boşuna & U.h Bir Zalima Gönül Verdim Cano Deli Etti Disko Misko Düşürme Beni Ezim Ezim Gidiyorum Ben Gören Oldu mu Hey Gönül O Dost Beni Atmış Yaz Bunu Da Bir Kenara Yetmez mi Felek RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Pınar Erkmen (Ha Ninna) Ha Ninna OĞul Can Ogul Çizik Çektim Zoruma Gidiyor Ben Bu Aşkin Çilesini Gelmeyin Üstüme Aglatma Gelem Gelem İhanet (Şiir) Bedirhan 1Diyarbekir Odam Kireç Tutmuyor RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Otantik Karadeniz Müzikleri Grup Helesa-Mose Mariami Abduselişi-Nani Nana Dalepe Nena-Gyuliçkimi Xelimişi Hasan-He Yana Selim Tarim-Tulum Sukhishvili-Lazuri Selim Bölükbasi-Kemhence Oropa-Love Nino Chkheidze- Lazuri Bedi İbereti-Qalav Sicocxle Grup Tutarcela-He Yana Diana Gurtskaya & Dato Khudjadze - Kals erti unda ukvardes Chuta Chani Lela Tsurtsumia Grup Empula-Narino Xelgashlila Tutarçela-Doli' do Ç'iboni Tutarçela-Cilveloy Abhazya Hemsinleri-Kemhnce Delta RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Ali Seçkiner Alıcı (Sarı Gelin) Erzurum Çarşı Pazar Bozlak Turnalar Semahı Zahid Sabahın Seherinde Kiziroğlu Yemen Ankara'da Yedim Taze Meyveyi Yeni Cami Oğul Eminem Çanakkale Abaro RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Yildiray Çinar (Gam Yeme Gönül & Selvi Boylum) Benim Selvi Boylum Geliyor Zalim Gelin (U.H) Su Ver Leylam Rehberim Muhammed Deliyim Dostlar Deliyim Firsat Eldeyken Daglari Delmekti Feryadin Demi (U.H) Gam Yeme Gönül Gam Yeme Geldi Geçti Benim Ömrüm Usandim Senin Elinden Gönül Gülüm Senin Yollarinda Fani Su Dünyanin Ötesi (U.H) Kader Torbasi (U.H) RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Mahmut & Françoise Arnaud Demir (Yar Bağında) Deli Gönül Hab-ı Gaflet Yar Bağında Senin Gibi Ben Kadınım Mingo Bir Cahil Şu Benim Sevdiğim Mırişk Beş Günlük Dünya Akşam Oldu Mahmut_Demir_Fran_oise_Arnaud_Demir.rar -BADONGO Şifre : azap_yolunda ![]() Sümeyra - Allı Turnam ![]() ALLI_TURNAM.rar - thm - BADONGO Sümeyra - Gülün Elinden ![]() G_l_n_Elinden.rar - BADONGO Sümeyra - Acayipleşti Havalar ![]() Acayiplesti_Havalar.rar - BADONGO 4shared.com -Acayiplesti Havalar.rar Sümeyra - Kadınlarımızın Yüzleri ![]() Kad_nlar_m_z_n_Y_zleri.rar - BADONGO Sümeyra - Vardar Ovası ![]() Vardar_Ovas_.rar -BADONGO Sümeyra - Süwaré Çuçıkan (Serçelerin Süwarisi) ![]() S_meyra -_Suware_ikan(Ser_elerin_S_varisi).rar - thm - BADONGO Şifre : azap_yolunda ![]() Şükran Şah (Divane Gönül) Yemen Bizim Neyimize Zalim Poyraz Hata Benim (U.H) Denize Dalmayinca Ahu Gözlüm Eyvanda Yatan Oglan Divane Gönül Su Daglara Cikam Su Gelir Iki Keklik Güle Ciktim Seherde Bir Baga Girdim RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda Halil Yalçıner Ben ölürüm seni vermem Denize dalmayınca Güvercin Mamoş Seni seviyorum Türküler ağlar Türlü türlüdür Vuralım mızrabı tele Yalan dünyada Yalancısın RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Hüseyin Çirakman (Bu Gün Bize Hos Geldiniz Erenler) Bugün Bize Hosgeldiniz Erenler Ilkbahar Gelince Ne Mutlu Insanlik Mektebi Emekçi Devrimciyiz Gel De Gör Bahtim Kara Sürüsümüz Var Ne Demis Gel Gönül Mülküne Yüksek Dag Basinda Bulgur Pilavi Kani Yok Neyledim Gül Yüzlü Dostu Ege'de Iki Köy Sanli Sanli RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Arzu Erdem (Mektup) Elmanin Irisine Mektup Yesilim Delal Ceren Sansima Bindalim Söyle Leyla Davulcu Baba Dediban Seyitin Agiti Havar RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Karahan (Canım Yanıyor) Canım Yanıyor Aşka Geldik Zozan Seherde Bir Bağa Girdim Hekimoğlu Yeter Cin Misin Peri Misin Ellerin Olaydım Nerde Bulacan Vay Leyli RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Keskin Davul Zurna Ekibi (Davul Zurna ile Oyun Havaları) Çökertme Ben Oldum Göremedum Oğul Halay Karah Sari Kal Kesik Çayir Kostak Tek Tek Basar Telli Turnam Yine Bir Hal Yildiz Zeybek Havasi Gördünmü RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Çagla (Demir Parmaklar & Derde Derman) Gül Annem Gurbet Demi Demi Gözüm Yolda Demir Parmaklar Derde Derman Ali Gibi Olsun Silam Seni Cok Özledim Bizim Ele Benzemez Asigin Sazi http://rapidshare.com/files/26516211...rde_Derman.rar Şifre : dussokagi ![]() Grup Eylül (Bes Mevsim) Bahçelerde Börülce Su Sızıyor Türkmen Gelin Kundurama Kum Doldu Evreşe Yolları Dudili Safiye Meşedir Engin Dağlar Dut Ağacı Berber Gurbette Ömrüm Geçecek Hey Onbeşli RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Tulay (Seher Yeli) Seher Yeli.mp3 Köyun Bacalari.mp3 Huseynikten Ciktim.mp3 Sigaramin Dumani.mp3 Munzur Dagi.mp3 Göc Göc Oldu (U.H.).mp3 Zalim Felek.mp3 Anlatmam Derdimi.mp3 Ayin Ortasinda Bir Sari Yildiz.mp3 Su Daglar Ulu Daglar.mp3 Ana.mp3 Tasi Suya Daldirdim.mp3 Ben Kendimi Gulun Dibinde Buldum.mp3 Yildiz Aksamdan Dogarsin.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Candostlar (Türkülere Sor) Türkülere Sor [Koro] Ser Bizden Gider [Süleyman Yildiz] Hakikat Bagi [Erdogan Eskimez] Bana Viz Gelir [Süleyman Yildiz] Vahdet Badesi [Yüksel Yildiz] Ömür Bahcesi [Koro] Sözün Bilmez [Erdogan Eskimez] Ömür Bagi [Yüksel Yildiz] Bilmem Yazimidir [Süleyman Yildiz] Gönül [Erdogan Eskimez] Dilin Makbuli [Yüksel Yildiz] RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Grup Helesa Çayeli Denizde Karartı Var(Kazım Koyuncu Anısına 2006) Dereler Didavoy Kar Yağayi Lamazo Mancr yaylasi Mavili Eşarbum Mohevis kalo Mose Potbori Seranta http://rapidshare.com/files/265179422/GRUP_HELESA.rar Şifre : dussokagi ![]() Erzincanlı Hafız Şerif Baba ey Beline bağlamış Bir gül için Bir oda yaptırdım Buğün bir Çay aşağı adalar Eşimden ayrıldım Kaşların ince Keklik gibi Keklik taşta ne gezer Kement attım dala Küstürdün barışamam Leyla Mecnunum leylamı gördüm Narman kazasında Nasıl methedeyim Ördeğisen göle gel Üç güzeller http://rapidshare.com/files/26517134..._ER__304_F.rar Şifre : dussokagi ![]() Zafer Erdaş (Buram Buram Anadolu) Karahisar Kalesi Drama Köprüsü Arpa Buğday Daneler Hekimoğlu Ah Bir Ataş Ver Leblebi Koydum Tasa Gız Annem Sarı Gelin Akşam Olur Garanlığa Kalırsın Yenge Kızın Birtane Urfa'nın Etrafı Dumanlı Dağlar Şu Karşı Yaylada Göç Kater Kater Ali Paşa Ağıdı http://rapidshare.com/files/26520896...am_Anadolu.rar Şifre : dussokagi ![]() Nurullah Akcayir (Turku Pinari-2) Asan Bilir Karli Dagin Ben Senin Derdini Bu Ayrilik Neden Oldu Bu Dugun Bizim Buz Tutmus Gonul Celik Pazarinda Dal Dalan Erzurum Daglari [u.h] Gafil Gezme Saskin Halime Kiz Kisi Bitmez Bu Omrun Yare Senin Derdini Yuce Dag Basinda http://rapidshare.com/files/26519343...__305__-_2.rar Şifre : dussokagi ![]() Esat Kabakli (Yalniz Turkuler & Goc) Gurbet Treni Yol Yemez Dağlarına Kar Olurum Bacılar Bilmez Gardaş Anadolum Meydanlar Hasret Kaldım Dağ Üstüne Göllübağ'a Selam [Şiir] Boraltan Köprüsü http://rapidshare.com/files/265175582/Esat_Kabakli.rar Şifre : dussokagi Canyürek (Ah Munzur'um) Ah Munzur Direndim Deloy Deloy Kus Olsaydim Lemin Babo Savrulur Ruzgarlarda Yarali Yurek Yuregim Parca Parca Usare Amo Munzur Canoy Karla Bir Zulum http://rapidshare.com/files/26516619...H_MUNZURUM.rar Şifre : dussokagi ![]() Bosphorus Topluluğu - Anadolu Feneri Tzivaeri (Hazinem) Dağlar Güzelliğin On Para Etmez Tutam Yar Elinden Thyo Kyporissia (İki Selvi) Zor Zamanlar Tria Karavia (Üç Gemi) Tis Thalassas Vasto Kakia (Garezim Var Denize) Kalamantiano Iora Tou Thanatou (Ölüm Vakti) Kulak Verdim Başına Döndüğüm Athanato Nero (Ölümsüzlük Pınarı) Huma Kuşu Dem Geldi Semahı Ninni http://rapidshare.com/files/26515529...olu_Feneri.rar Şifre : dussokagi ![]() Ali İhsan Tepe (Unutanlar Var) Elimden Gelmez ki Unutanlar Var Bir Türkü Le Caney Mahzuniye Agıt Feride Unut Deme Oy Sevdalım Be Hey Dünya Derdim Bindir Var Elbet Halay (Potpori) http://rapidshare.com/files/26513959..._HSAN_TEPE.rar Şifre : dussokagi ![]() Ayse Sarigül (Yara Yara) Bir Tipiye Yakalandim Cingirakli Yilan Derde Tabib Oldum Dert Ortagim (U.H) Garipce Gel Bu Derdi Bölüselim Güzelligin On para Etmez Kanatli Kapinin Cifte Sürgüsü Kapinin Önünde (U.H) Kulluk Benim Olsun Nenni Bebek Yara Yara http://rapidshare.com/files/26514387..._Yara_Yara.rar Şifre : dussokagi ![]() Fatih Kisaparmak (Diclenin Oglu) [Bedo] Ben Nasil Edem Dicleinin Oglu (Bedo) Ben Bu Aska Gönül Vermem Gurbet Türküsü Karadir Kaslarin Narinim Sen Yine Yanildin Kirmizi Karanfil Su Kanli Zalimin Bir Ceket Isterim Al Cuha Merik Dogu Gelini RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Nurcan Opel (Deli Memo) Bu Yil Bu Daglarin.mp3 Daglar Seni Delik Delik Ederim.mp3 Deli Memo.mp3 Emmioglu.mp3 Hele Hele Isine.mp3 Kurbanim Kurbanim.mp3 Macka Yollari Tasli.mp3 Melek Soylum.mp3 Milcano.mp3 Odana Serdim Hali.mp3 Saza Niye Gelmezsin.mp3 Sen Istedin.mp3 Yan Temira.mp3 Yar Belli Belli.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Zehra Sabah (Zindan Oldu Hayatim) Ben Geldim Meyhaneci.mp3 Cile Bülbülüm Cile.mp3 Erzincana Girdim.mp3 Evelallah.mp3 Iste Seni Seven Benim.mp3 Keklik Daglarda Caglar.mp3 Keklik Gibi Kanadimi Süzmedim.mp3 Küstürdüm Gönlümü.mp3 Saracak Bir Dost Eli Yok.mp3 Sari Kurdelem Sari.mp3 Su Daglari Delmeli.mp3 Tanridan Diledim Bu Kadar Dilek.mp3 Zindan Oldu Hayatim.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Kew Hêlûn (Kilamên Yêrêvanê) Bılbılo Kew Hêlûn De Yo Yo Ha Berde Were Sıyaro Kale Hay Lo Delal Oy Oy Lı Mın Xışîmo Gede Serawa Kurdî Mala Bar Kır Emê Gozê Were Malo Gede Lawko Ax Lê Yeman Çaçanê Meme Dıkanê Lê Canê Sêpe RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Siddik Dogan (Dinleyin Turnalar) Bagisla Yarim.mp3 Daglar Marali.mp3 Orta Köy (U.H).mp3 Atesten Gömlek.mp3 Bankam Yokki Batiram.mp3 Ben Dervisim Dersin.mp3 Dinleyin Turnalar.mp3 Hak Muhammed Ali.mp3 Hem Okudum Hemide Yazdim.mp3 Neyleyim.mp3 Sanem Aglama.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda Erkan Ocakli (Karadeniz'de Kar Var) Ay Vuranda.mp3 Findik Dali.mp3 Hamsi Burger.mp3 Karadenizde Kar Var.mp3 Liveralim.mp3 Niyazinin Karisi.mp3 Ocakli Havasi.mp3 Umidimi Kesmedim.mp3 Uykudamisin.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Grup Kafkas Kardesler (Ellare) Gunayim.mp3 Ellare.mp3 Neylim.mp3 Senin Olsun.mp3 Sevirem Cemende.mp3 Göy Göle Gel.mp3 Terekeme Enstr..mp3 Ayrilik (Ben Son Nefesteyim).mp3 Nenem.mp3 Azade.mp3 Iki Kuyu (Komsunun Kizi).mp3 Kurban Sene.mp3 Telli Oglan.mp3 Asrin Guzeli.mp3 Beyaz Geceler Enstr..mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Seyhan Tutun (Gelimli Gidimli Donumlu Dunya) Adana Cicek Cicek.mp3 Aksamlar Oldu Gine.mp3 Aman Berde Nazli Yarim.mp3 Atma Beni Ellere.mp3 Berebetlik Mahallesi.mp3 Gelimli Gidimli Dönumlu Dunya.mp3 Gesi Baglarinda Dolaniyorum.mp3 Karadir Kaslarin Ferman Yazdirir.mp3 Potpori.mp3 Sinesinden Kor Atas.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Ozan Talib (Corum Maras) Ben Yana Yana.mp3 Bizden Olan Gelsin Beri.mp3 Corum.mp3 Degme Yarama.mp3 Devrim Icin Ben Yanmisam.mp3 Dönen Dönsün Semah.mp3 Düzen Bozuk.mp3 Farki Yok Ki Bu Günün Kerbelad.mp3 Geldim Su Aleme.mp3 Gülden Terazi Yaparlar.mp3 Host Amerika.mp3 Kara Fasizmin Koynunda.mp3 Maras.mp3 Oluk Oluk Kan Akiyor.mp3 Ötme Bülbül.mp3 Suna Siyah Buna Beyaz Demeyiz.mp3 Uy Benim Denizim.mp3 Yenildik Bin Kere.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda Ali Ekber Cicek & Muhlis Akarsu Sabah Yildizi (Muhlis Akarsu).mp3 Yanarimda Ben Omrume (Muhlis Akarsu).mp3 Sen Yarali Degilsinki (Muhlis Akarsu).mp3 Gel Benide Gotur (Muhlis Akarsu).mp3 Aglar Bir Gelin (Muhlis Akarsu).mp3 Seher Yeli Gibi (Ali Ekber Cicek).mp3 Kirma Gonul Sisesini (Ali Ekber Cicek).mp3 Pinara Indim (Ali Ekber Cicek).mp3 Geldim Su Aleme (Ali Ekber Cicek).mp3 Yastadir Ey Deli Gonul (Ali Ekber Cicek).mp3 Dunya Onuruna (Ali Ekber Cicek).mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Kenan Dogan (Sari Çigdem) Dalalim Belalim.mp3 Erzincan Mercan Tercan.mp3 Kula Getirir.mp3 Mektubum Yok.mp3 Oy Nazli Yar.mp3 Pirim Imam Huseyin.mp3 Sari Cigdem.mp3 Sevdigim Gazelim.mp3 Yar Gurbet Elleri.mp3 Yaz Beni.mp3 Yazi Yaban Yurd Olur.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Skruk Korosu (Birilliant - Ilgar Muradov) (Azerbaycan Şarkıları) Aman Yar Ay Beri Bak Bana Bana Gel Bayat-i Siraz Çal Oyna Galibin Sarkısı Laçin Lay Lay Ömrümün İsteği Sarı Gelin Susan Sümbül RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Bahar Taygur (Yoruldum) Bir Daracik Pencere.mp3 Bu Kalbimin Sevinci.mp3 Gazel Dustu.mp3 Gel Oy.mp3 Gulom.mp3 Gulum.mp3 Havaisin Deli Gonul.mp3 Neyleyim.mp3 Otme Turnam.mp3 Bahar Taygur - Yoruldum.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Muhabbet (Muhabbete Devam) O Yar Gelir.mp3 Tek Tek.mp3 Gonull Hakikatli Yarin.mp3 Ben Bu Derdin Hangisine.mp3 Kalem Seni Kirarim.mp3 Sen Eceri Duseli.mp3 Hasan Dagi.mp3 Duaz Imam.mp3 Ya Sev Ya Oldur.mp3 Demokrasi Sevdas.mp3 Essegi Saldim Cayira.mp3 Kinamayin Aklimi Yitirdim.mp3 Vay Karadeniz.mp3 Semah.mp3 RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda ![]() Enver Merallı (Fırat) Bir değil beş değil Böyle giderim Diyarbakır Eyvah ölüm Fırat Gençler kalksın oynasın Gezerim dünyayı Le demo O kiraz dudaklarında Potpori Şu yalan dünyaya Yıldızlar sayılırmı (Gülüm Yar) RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre : azap_yolunda |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Geldim Daha...
|
sevgili kardeşlerim ...bütün linkler kırık görünüyor...bi ilgilenseniz lütfennn..çok güzel eserler var
|
|
|
|
![]() |
| Tags: arsivi, halk, muhtesem, muzigi, turk |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|