|
|||||||
| Hoşgeldiniz: |
| Forumu Görmek için Kayıt Ol |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Alışmaya Başladım
![]() ![]() |
![]() Kıraç - Aliye Kirac - Aliye Kirac - Aliye Akşam üstü Kirac - Aliye Aliye Kirac - Aliye Arabesk Kirac - Aliye atlı karınca Kirac - Aliye Bir gün özlersen eyer Kirac - Aliye bir gün beni özlersen Kirac - Aliye çığlık Kirac - Aliye çıkmaz sokak Kirac - ALiye göz yaşı Kirac - Aliye güzel günler Kirac - Aliye Mutlu olmak istiyorsan Kirac - Aliye Nihavent taksim Kirac - Aliye oysa bir umuttu Kirac - Aliye şüphe Kirac - Aliye veda Kirac - ALiye Zor anlar İNDİRMEK İÇİN TIKLA Kırac - Benim Yolum Kırac - 01 - Sana Mecburum Kırac - 02 - Yıkık Kırac - 03 - Utangaç Kırac - 04 - Bu Akşam Sarhoşum Kırac - 05 - Ya Seninle Ya Sensiz Kırac - 06 - İster Sev İster Sevme Kırac - 07 - Zarife Kırac - 08 - Hayalimdeki Resim Kırac - 09 - Benim Yolum Kırac - 10 - Dayan Kırac - 11 - Yoruldum Kırac - 12 -Seyrime Gel Kırac - 13 -Arabesk Günle İNDİRMEK İÇİN TIKLA Kıraç - Bir Garip Aşk Bestesi Kirac - Bir garip aşk bestesi Kirac - Eşeği saldım Kirac - Gel barışalım Kirac - Gidiyorum Kirac - Karahisar Kirac - Keklik Kirac - Mahkeme Kirac - Sarı gelin Kirac - Şarköy türküsü Kirac - Yayla yolları İNDİRMEK İÇİN TIKLA Kıraç - Deli Düş Kırac - Ben yolumu bulurum Kırac - Bozkırdaki ağaç Kırac - Çeşminaz Kirac - Dağların kadını Kirac - Deli düş Kirac - Derik Kirac - Kara yılan Kirac - Makaram sarı bağlar Kirac - Neler neler Kirac - Sevme Kirac - Talihim yok bahtım kara Kirac - Vefasız Kirac - Yalnızlığın kapıları İNDİRMEK İÇİN TIKLA Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay Şarkıları Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 01-Yarabbim (funda arar) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 02-Severek Ayrılalım (funda&kıraç) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 03-Kaderimin Oyunu (funda arar) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 04-Sende Bizdensin (kıraç) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 05-Hayat Kavgası (kıraç) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 06-İç Benim İiçin (kıraç) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 07-Doğan Bir Pişman (kıraç) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 08-Dil Yarası (Kıraç&funda) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 09-Bir Teselli Ver (Kıraç&funda) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 10-Dertler Benim Olsun (funda arar) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 11-Biilmesin O Felek (Kıraç) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Orhan Gencebay - 12-Batsın Bu Dünya (funda arar) İNDİRMEK İÇİN TIKLA Kirac - Kayip Sehir Kirac - 01 - Yalan Kirac - 02 - Aman Aysem Kirac - 03 - Ayse Kirac - 04 - Cemalim Kirac - 05 - Hep Sen Kirac - 06 - Kayip Sehir Kirac - 07 - Raziysan Gel Kirac - 08 - Senden Baska Kirac - 09 - Tek Hatira Kirac - 10 - Yolcu İNDİRMEK İÇİN TIKLA Kıraç - Zerda Kirac - 01 - Efsane Kirac - 02 - Masal Kirac - 03 - Sevmek Kolay Kavusmak Zor Kirac - 04 - Ruya Kirac - 05 - Zerda Kirac - 06 - Huzun Kirac - 07 - Kovalamaca Kirac - 08 - Ceza Kirac - 09 - Zerda Kirac - 10 - Tas Duvarlar Kirac - 11 - Ask Umut Husran Kirac - 12 - Dehset Gecesi Kirac - 13 - Dal Kavuk Kirac - 14 - Masal Kirac - 15 - Huzzam Kirac - 16 - Ilk Gece Kirac - 17 - Genc Asiklar Kirac - 18 - Umudun Bittigi Yer Kirac - 19 - Ne Zulum Ne Olum Kirac - 20 - Endise İNDİRMEK İÇİN TIKLA Kirac - Zaman Kirac - 01 - Düs Yakamizdan Kirac - 02 - Gönül Kirac - 03 - Yillar Sonra Kirac - 04 - Zaman Kirac - 05 - Eger Istersen Kirac - 06 - Sonsuza Kadar Kirac - 07 - Endamin Yeter Kirac - 08 - Kan Ve Gül Kirac - 09 - Demirci Kirac - 10 - Derdimi Söylesem Kirac - 11 - Çayir Çimen Geze Geze Kirac - 12 - Salak Oglan İNDİRMEK İÇİN TIKLA Kirac & Funda Arar - Gölgeler Cem Karaca Kirac & Funda Arar - Gölgeler Cem Karaca - 01 - Ayrilik Günümüz (( Kirac )) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Cem Karaca - 02 - Muhtar (( Kirac )) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Cem Karaca - 03 - Resimdeki Gözyaslari (( Funda Arar )) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Cem Karaca - 04 - Bindik Bir Alemete (( Funda A. Kirac )) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Cem Karaca - 05 - Herkes Gibisin (( Funda Arar )) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Cem Karaca - 06 - Kahya Yahya (( Kirac )) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Cem Karaca - 07 - Sevda Kusun Kanadinda (( Kirac & Funda A. )) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Cem Karaca - 08 - Zeyno (( Kirac )) Kirac & Funda Arar - Gölgeler Cem Karaca - 09 - Sende Basini Alip Gitme (( Funda A. )) İNDİRMEK İÇİN TIKLA Kıraç - Bir İstanbul Masalı Kirac - Aşk perisi Enstrumantal Kirac - Aşk perisi Kıraç Kirac - Bir istanbul masalı enstrumantal Kirac - Bir istanbul masalı Akustik Kirac - Büyülü aşk enstrumantal Kirac - Çigan enstrumantal Kirac - Gecenin sesi enstrumantal Kirac - Gözyaşı çigan enstrumantal Kirac - Hicran enstrumantal Kirac - Kartal yuvası enstrumantal Kirac - Kördüğüm funda arar Kirac - Napoliten şarkısı enstrumantal Kirac - Olurya - SevdaTreni Kirac - Parıltı enstrumantal Kirac - Sebebim olur Kirac - Uzaklar enstrumantal Kirac - Yollar Kirac - Aşk masalı İNDİRMEK İÇİN TIKLA |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Geldim Daha...
|
gördüğüm en iyi indirme sistemi, bol seçenekli hangisinden istersen ondan indir. megaupload faworim. teşekkürler fatih tanık eline sağlık.
|
|
|
|
![]() |
| Tags: album, albumleri, full, kirac |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|