|
|||||||
| Hoşgeldiniz: |
| Forumu Görmek için Kayıt Ol |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Alışmaya Başladım
![]() ![]() |
Kazım Koyuncu - Full Albümleri Diskografi ( Discography ) Kazım Koyuncu - Viya (2001) ![]() 1-Koçari (Söz-Müzik:Anonim) 2-DomiVamis/Yokluk (Söz-Müzik:Anonim) 3-Ou Nana (Söz-Müzik:Megrel Halk Şarkısı) 4-Nçaiş Birapa(He Yana)/Çayın Şarkısı (Söz-Müzik:Xasan Helimişi) 5-Didou Nana (Söz-Müzik:Megrel Halk Şarkısı) 6-Ka Tun Mita Xendasoç/Kız Sen Yaşamayasın (Söz-Müzik:Hemşin Halk Şarkısı) 7-Hey Gidi Karadeniz (Söz-Müzik:Anonim) 8-Gyuli Çkimi/Benim Gülüm (Söz-Müzik:Anonim) 9-Sarpi Moleni/Sarp'ın Ötesi (Söz-Müzik:Xasan Helimişi) 10-Ateşlerde (Söz-Müzik:İlhan Yabantaş) 11-Ben (Söz-Müzik:İlhan Yabantaş-İrfan Ünsal) Kazım Koyuncu - Hayde (2004) ![]() 1-Gülbeyaz/Enstrümantal (Müzik:Kazım Koyuncu) 2-Ben Seni Sevduğumi (Söz-Müzik:Maçkalı Hasan Tunç) 3-Narino (Söz-Müzik:Mustafa Sırtlı) 4-Ella Ella/Allah Allah (Söz-Müzik:Hemşin Halk Şarkısı) 5-3ira/Tsira (Söz:Anonim Müzik:İ.Bobohidze) 6-Uy Aha/Enstrümantal (Müzik:Kazım Koyuncu Düz Horon,Anonim) 7-Gelevera Deresi (Söz-Müzik:Anonim) 8-Potpori/Horonlar (Söz-Müzik:Anonim Laz Halk Şarkıları) 9-Asiye (Söz-Müzik:Ömer Akpınar) 10-Fadime (Söz-Müzik:Anonim) 11-Denizde Kararti Var (Söz-Müzik:Anonim) 12-Hayde (Söz-Müzik:Anonim Rize,Pazar) 13-Selimina (Söz: Harun Bölükbaşı Müzik:Selim Bölükbaşı) 14-Moxevis Kalo/Hevili Kadın (Söz-Müzik:Gürcü Halk Şarkısı) 15-Ben Seni Sevduğumi(Tv Mix) Kazım Koyuncu - Dünyada Bir Yerdeyim(2006) ![]() 1-Hoşçakal (Söz:Barış Pirhasan Müzik:Kazım Koyuncu,Kemal Sahir Güler) 2-Yalnızlığı Anla (Söz:Bora Ebeoğlu Müzik:Tarık Sezer) 3-Askıda Yaşamak (Söz:Atilla İlhan Müzik:Kazım Koyuncu) 4-Dünyada Bir Yerdeyim (Söz:Ali Elver,Kazım Koyuncu Müzik:Kazım Koyuncu) 5-Anılar Düştü Peşime (Söz-Müzik:İlhan Yabantaş) 6-Yine Burada (Söz-Müzik:İlhan Yabantaş) 7-Sürgün Başlar (Söz:Serkan Tuğ,Arzu Görücü Ceylan Müzik:Serkan Tuğ) 8-Ayrılık Şarkısı (Söz:Mehmet Çetin Müzik:Hüsamettin Küçük) 9-Hayat (Söz-Müzik:Tunay Bozyiğit) 10-Le Le Le/Enstrümantal (Müzik:Kazım Koyuncu) Konser Kayıtları; 11-Divane Aşık (Söz-Müzik:Maçkalı Hasan Tunç) 12-Anam Deyiki Bana (Söz-Müzik:Coşkun Arslan) 13-Yenge Kızı,Tabancamın Sapuni (Anonim) 14-Kız Ne Ağlayisun,Oy Oy Güzelum (Oy oy Güzelum Söz-Müzik:Gökhan Birben) 15-Didou Nana (Megrel Halk Şarkısı) Grup Dinmeyen - Sisler Bulvarı ( Kazim Koyuncu Anisina ) ![]() 1-Askida Yasamak 2-Dam Ustune Cul Serer 3-Hatirlayislar 4-Kardan Kina 5-Kavganin Ortasinda 5-Marti 6-Sisler Bulvari 7-Uc Kiz Bir Ana 8-Ulkem Kazım Koyuncu - Zugasi Berepe - Va Miskunan ![]() 1-Avlaskani Cuneli 2-Galos Empula Yulun 3-Bozo 4-Bererttasa 5-Va Miskunan 6-Ernesto 7-Ben 8-Axoskva Do Oropa Seni Kazım Koyuncu - Zugasi Berepe - Igzas ![]() 1-Ma A Koci Vore 2-Enel Hak 3-K3aperi Oropa 4-Ar Tilifoni 5-Ka Tun Mita Xendasoc 6-Anlat Bana 7-Dadiskimi 8-Sopez Gulur 9-Igzas 10-Track 10 Kazim Koyuncu - Mustafa Özarslan - Salkim Sögüt(2000) 1-Albeni Yar 2-Bir Ay Dogar 3-Daglar 4-Elazig Potporisi 5-Emmo 6-Erzurumdan Cevirdiler 7-Halay 8-Kerim Oglu 9-Leylican 10-Mehmet Ali Ye Agit 10-Sesim Bülbüllere 12-Yüce Dag Basinda Kar Idim Kazim Koyuncu - Almanya Konseri ![]() 1- Anlat Bana 2- Ar Tilifoni 3- Avlaskani Cuneli 4- Dadickimi 5- Enel Hak 6- Ernesto 7- Haaperi 8- Igxas 9- Katun Mita Xendasoc 10- Ma A Koci Vore |
|
|
|
![]() |
| Tags: albumleri, full, kazim, koyuncu |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|